Reklambyrå för nacka och värmdö företagare

Nu börjar vi  med rörlig media!

Från och med Oktober 2020 så erbjuder vi även produktioner inom rörlig media. Det kan vara allt från presentationsfilmer, instruktionsvideos, animeringar och mycket mycket mer. Vi jobbar i Adobe After Effects, Premiere Pro och Animate. Ytterligare ett steg i att hjälpa våra kunder presentera sin verksamhet på ett tydligt sätt.

Illustrationer och grafiska element skapar vi i illustrator eller photoshop och kan sedan animera det och spara ut i den storlek och filformat ni behöver. Såväl enklare gif-banners för webben som produktioner för digitala displayer eller filmer som ska visas för besökare på mässor eller ier reception.

Några av alla de logotyper och symboler vi tagit fram under åren.

Grafisk design

Logotyper, symboler, ikoner är något vi har stor erfarenhet av och verkligen gillar att jobba med. Att koka ned ett företags identitet till en form, figur eller logotype är en riktig utmaning. En väl utformad logga är ert företags ansikte utåt som representerar er när ni själva inte är på plats.

illustration

Illustrationer i alla möjliga stilar och manér. Både i dator och för hand. Ibland kan en illustration göra betydligt mer intryck än ett foto eller för att visa något som är svårt att visualisera. Intressanta illustrationer kan lyfta er hemsida eller trycksak till nya nivåer och får ert företag att sticka ut i mängden.

layout för tryck och webb

Vi har massor av erfarenhet av trycksaksproduktion och gör allt från första idé till leverans av broschyr, affisch, annons, skylt, mässmaterial eller vad som helst som det går att trycka på. Vi hjälper er att hitta rätt tryckeri och se till att allt går smidigt. Vi skapar även layout för er hemsida elle och hjälper er att hitta en smidig lösning anpassad för ert företags storlek, budget och behov.

Grafisk design, illustration, logotype, hemsida och trycksaksproduktion. Från idé till leverans med en kontaktperson.

Vi är en kreativ resurs för företags marknadsavdelningar, underleverantör till reklam- och PR-byråer och en helhetsleverantör för mindre och medelstora företags alla behov av reklamproduktion. Hos oss talar du direkt med den som gör jobbet, vilket är effektivt. Snabbare beslutsvägar och mindre risk för flaskhalsar och missförstånd. Vi kan ta ansvar för hela kedjan från idé till färdig produkt och leverans.

Red Elk Design AB • 073-651 56 34 • johan@redelkdesign.se