Grafisk form, layout och original - med en kontaktperson

Hos oss kan du få en formgivare, layoutare och originalare i en person. Du behöver inte prata med en projektledare som sen ska förmedla vad ni diskuterat till en hel arbetsgrupp. Det gör att vi snabbare kommer i mål med projekten och minskar risken för missförstånd och långdragna processer. Vi formger både för traditionella tryckta medier och för webben och digitala kanaler. Här nedan ser du några av de projekt vi genomfört för våra kunder. Sedan starten är det nästan 600 projekt totalt, så detta är bara ett litet urval. Vissa kunder har fått hjälp från start med logotype och grafisk profil, medan andra behöver någon som kan följa deras färdiga grafiska manual.

loading...

svenska judoförbundet - logotyper, grafisk form och trycksaker

För Svenska Judoförbundet har vi uppdaterat deras grafiska profil och skapade då ett antal silhuetter av judokast, inspirerade av japanska tuschmålningar.

Vi har också tagit fram informationsmaterial, rollups, affischer, annonser samt material för tävlingen Swedish Judo Open i Helsingborg.

loading...

Broschyrer, fotografering och stora tavlor för Scandic hotel ariadne, värtahamnen, stockholm

Scandic Ariadne behövde någon som kunde fota deras personal och göra ett fotocollage. Vi fotade personalen på plats i hotellet under några dagar och fotar de nyanställda löpande. Vi har också fotograferat hotellrum, restaurangen och konferenslokalerna. Dessutom hade vi nöjet att göra några fototavlor i storfomat med våra egna foton från Stockholms skärgård. Den största tavlan mätte hela 6 x 1 meter och pryder frukostmatsalen.

loading...

Folder och Rollup för Fortums fritidsförening

Scandic Ariadne behövde någon som kunde fota deras personal och göra ett fotocollage. Vi fotade personalen på plats i hotellet under några dagar och fotar de nyanställda löpande. Vi har också fotograferat hotellrum, restaurangen och konferenslokalerna. Dessutom hade vi nöjet att göra några fototavlor i storfomat med våra egna foton från Stockholms skärgård. Den största tavlan mätte hela 6 x 1 meter och pryder frukostmatsalen.

loading...

Foldrar och skyltar för Stockholms Auktionsverk

Auktionsverket behövde hjälp med att rita en plan över deras utställningslokalen för att besökarna enkelt ska kunna hitta bland auktionsföremålen. Vi tog fram illustration över lokalen och gjorde orienteringstavlor och guider i olika format. Dessutom har vi hjälpt till med layout och original samt tryckning av foldrar och affischer.

loading...

Företagsgruppen Norra Djurgårdsstaden

Som medlem i Företagsgruppen Norra Djurgårdsstaden och ansvariga i informationsgruppen gör vi regelbundet layout och produktion av flyers, utskick, samt tidningen "Norra Djurgårdsstaden i Fokus". Tidningen delas ut till företagare i området Norra Djurgårdsstaden.
loading...

Logotype, grafisk profil och layoutarbete för hotel supply sCandinavia AB

Vi har tagit fram en grafisk profil med logotype, färg- och typsnittsval för Hotel Supply Scandinavia AB. För att det skulle gå att producera reklam- och säljmaterial både internt hos dem och via oss tog vi fram mallar och en profil som funkar att arbeta med både i Office-miljö och i layoutprogram så att allt material kan få samma uttryck oavsett om det skapas internt eller externt.
loading...

layout, grafisk utformning av trycksaker och en iphone i frigolit för Netsmart AB.

Netsmart AB är bl a återfösäljare av SmartBoard interaktiv skrivtavla. Vi har hjälpt Netsmart under flera år att ta fram informationsmaterial riktat till både skolor och företag. Allt från banners, annonser, faktablad, broschyrer, diplom, mässmaterial, rollups och även en iphone i frigolit som var ca 1 meter hög.
loading...

illustrationer, animeringar och hemsida för plåt och ventforum

För att presentera hur olika ventilationslösningar fungerar skapade vi ett antal illustrationer där vi också gjorde en animering av luftflödet. Vi har även hjälpt till med att skapa hemsidan www.pvf.se och tillsammans med WestArtCommunication i Norrtälje som stod för kodning och CMS-lösning.
loading...

helhetsleverantör till pirelli tyre nordic

Vi har tagit hand om Pirellis trycksaksproduktion där vi gjort layout och original för Sverige, men även Finland och Danmark. Prislistor, broschyrer, foldrar, affischer, annonser, banners, rollups, tavlor, inbjudningar och alla möjliga typer av trycksaker.

Dessutom har vi skapat en mobil utställningsbar i form av ett däck tillsammans med Dreamquest AB. Kan användas som helt hjul eller separat i delar.
loading...

inhopp hos silja line

under en period hoppade vi in hos Silja Line när de behövde förstärkning av sin marknadsavdelning. Vi kunde snabbt sätta oss in i deras produktionsapparat och vi hanterade layout och inskick av deras annonser varje vecka, samt gjorde layout av ett antal foldrar och broschyrer. Allt efter deras befintliga grafiska profil.
loading...

samarbetspartner till sjöfartsforum

Sjöfartsforum är en intresseorganisation för den maritima näringen i Sverige. Vi har tillsammans med dem gjort layout och formgivning av broschyrer, annonser, rollups m.m. Vi har även tagit fram skyltar, program och stora banderoller för deras medverkan i Almedalsveckan.
loading...

vi är en totalleverantör för små företag och en samarbetspartner för de större

Mindre företag kan vi hjälpa med alla behov av grafisk design och reklamproduktion.

De större företagen har oftast en marknadsavdelning som vi stöttar med snabb och smidig produktion efter deras redan givna grafiska riktlinjer.

För reklam- och PR-byråer kan vi vara en extra resurs att plocka in vid större projekt.