varför välja oss?

Kreativt bollplank
Vi hjälper er att hitta kreativa lösningar på era kommunikationsproblem. Vi är bra på att snabbt skissa upp idéer redan på första mötet för att ha något att diskutera vidare kring.

Snabb produktion
Vår långa erfarenhet gör att vi kan lösa de flesta reklambehoven för våra kunder. Dessutom har vi många erfarna samarbetspartners och vi kan se till att hela ert behov av reklamproduktion tillgodoses - med bara en kontaktperson.

Flexibel resurs
Vi kan vara er enda leverantör eller en av många. Vi hjälper er lika gärna med ett par illustrationer som en helt ny grafisk profil och vi har inget emot att samarbeta med er befintliga reklambyrå eller fungera som underleverantör till er marknadsavdelning.

vad kan vi göra?

Vi har bland annat hjälpt våra
kunder att utforma och producera:

Broschyrer, foldrar, visitkort, logotyper, hemsidor, symboler, tygvepor, mässmontrar, barer, designskisser, illustrationer, seriefigurer, animeringar, presentationsfilmer, menyer, skyltar, rollups, tält, däckställ, säljtävlingar, butikskampanjer, medaljer, utbildningsmaterial, mössor, reklam- och produktfotografering, nyhetsbrev, kundtidningar, radioreklam, affischer, kuvert, mattor, pärmar, personalfotografering, DR-utskick, butiksställ, webbplatser, inredningsfoto, flashbanners, animeringar, tröjtryck, m.m.  

 

är ditt företag i bra form?

Vi bjuder på 1 timmes kostnadsfri analys av ert företags grafiska profil och er nuvarande utformning av befintligt reklammaterial.

I erbjudandet ingår 1 timmes möte med rådgivning om vad ni kan förändra/förbättra i er grafiska profil och nuvarande sälj- och reklammaterial för att ert företag ska uppfattas så som ni vill hos era kunder.

Ni väljer sen helt fritt om ni vill att
vi ska hjälpa er med eventuellt
förbättringsarbete.

Skicka ett mail till:
johan@redelkdesign.se
eller ring: 073-651 56 34